Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože by mohla klidně každým dnem porodit, nevyhýbá se společenským událostem. Nikol Moravcová (36) pár dní před předpokládaným termínem porodu vyrazila na večírek pořádaný u příležitosti představení ozdravného elixíru.

Maminku v pokročilém stádiu těhotenství v návštěvě opulentní akce pořádané na terase luxusního pražského hotelu neodradilo ani obrovské vedro.

„Tím, že jsem oznámila, že jsem těhotná, už ve čtvrtém měsíci, tak to možná vypadá, že jsem těhotná nekonečně dlouho,” směje se blogerka.

Nikol má sice stále mrštný jazýček a stále je velmi upovídaná, ale pohyb už jí přece jen dělá problém.

„Jsem pomalá jako želva, všude chodím pomaličku. Už odpočítávám dny a hodiny. Nikol a její manžel Karol se v posledních týdnech a měsících činili a na příchod třetího člena rodiny jsou připravení.

Chybí jim už jen sestavit postýlku. „Museli jsme v bytě vytvořit úložné prostory. Moje oblečení musí dát prostor tomu pro miminko. Manžel se činí a každý den sestaví nějaký druh nábytku,” raduje se Nikol Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám