Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O herci Austinu Butlerovi (27) je v poslední době hodně slyšet. Minulý týden vyšlo najevo, že si Butler zahraje hlavní roli ve snímku o Elvisi Presleym, a tento týden se po boku partnerky Vanessy Hudgens předvedl na premiéře snímku Tenkrát v Hollywoodu, ve kterém si také střihl jednu z rolí.

Na červeném koberci vypadal, jako by králi rock and rollu z oka vypadl a přítomní se nemohli nabažit ani jeho krásné partnerky. Ta oblékla sexy róbu a byla Butlerovi dokonalou ozdobou.

S Hudgens, která je sama herečkou, randí už sedm let a stále jim to klape. Své profily na sociálních sítích oba herci zásobují zamilovanými snímky a většina fanoušků si klade otázku, kdy do toho hvězdný pár konečně praští.

Hudgens proslula díky Muzikálu ze střední a vztahu se Zacem Efronem, který spolu s ní ztvárnil jednu z hlavních rolí. Letos ji pak diváci mohli vidět v akčním snímku Polar z produkce Netflixu a příští rok se objeví v třetím pokračování Mizerů po boku Willa Smithe a Martina Lawrence.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám