Hlavní obsah
Článek

Od koncertování a dalších pracovních povinností si Dara Rolins (51) dala na pár dní pauzu a odcestovala k moři. Na Krétě si právě užívá pořádný relax a společnost jí přitom dělá dcera a poprvé i jejich věrná fenka Pomeraniana. „Zdravíme vás z naší dovolené, premiérově ve třech, i s naší milovanou Foxinkou,“ zdravila zprvu zpěvačka fanoušky na sociálních sítích a sdílela společnou fotku.

Později se pochlubila také krásným ubytováním s terasou, odkud mají krásný výhled na moře. Na této soukromé vyhlídce hned Dara také zapózovala v plavkách. „Tak na této terásce jsem dnes už od šesti poslouchala cikády. Snad si zvyknu, uvidíme. No a v pozadí vidíte ta domyšlená vrátka, které nám sem dočasně dobudovali, aby nám nezdrhl ten náš vlčák,“ okomentovala své fotky na Instagramu popová diva.

Zatímco fanynky převážně zaujal především roztomilý chlupáč, muži si přišli na své zase u fotek, na nichž zpěvačka předvedla svou dokonalou postavičku zepředu i zezadu. „Já vidím úžasné pozadí,“ neodpustil si provokaci jeden z fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám