Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva pár dní poté co vyšel najevo nový vztah Leoše Mareše (47) s topmodelkou Michaelou Kociánovou, cítil zřejmě moderátor potřebu veřejnosti ukázat, že nezanedbává své malé syny. I když nebyl avizován na pozvánkách, objevil se nečekaně na akci, kde jeho starší syn Jakub poprvé fungoval jako celebrita a křtil nové DVD.

Leoš se celou dobu akce staral o mladšího Matěje, který se nechtěl hnout z tatínkovy náruče. Kuba se mezitím předvedl jako mladý šoumen, který je na akci i patřičně oblečen. Z péřovky se převlékl do frajerské kožené bundičky, měl i nový účes. "Už mu bude šest, začíná ho zajímat, jak vypadá," vysvětlila Super.cz Monika Marešová, která je stále moderátorovou manželkou a o jeho aktuálním milostném vztahu prohlásila, že se Leoš chová jako puberťák.

Mareš sice předváděl pro fotoaparáty rodinnou idylku a manželka s ním statečně držela krok, promluvit o stávající situaci ale odmítal. Nesundal si z hlavy ani kapuci, ale jinak modelem, který mu s největší pravděpodobností vybral jeho dvorní stylista Filip Vaněk, jenž obléká i jeho novou lásku Míšu Kociánovou, oslňoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám