Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a filmařka Lena Dunham (37) se za své křivky rozhodně nestydí. Nahé tělo sdílí na sociálních sítích poměrně často, i když její tvary zdaleka nejsou dokonalé. Tentokrát vyrazila na nudistickou pláž a neváhala své povadlé poprsí zvěčnit v plné parádě.

Bradavky na snímku upravila tak, aby nebyly vidět, přesně pro potřeby Instagramu, a zároveň odhalila svá četná tetování. Dunham se nijak nevyprsila, naopak pózovala skrčená v sedě, což jejím vnadám opravdu nelichotilo. S tím si ovšem herečka hlavu nijak neláme.

Na sociálních sítích se často objevují její snímky podobného rázu a herečka k nim často připojí nějaký motivační popisek o sebelásce. Za to ji někteří obdivují, jiní naopak kritizují.

Se škarohlídy si však Dunham hlavu neláme, s oblými tvary je spokojená a vypadá to, že je hodlá vystavovat i nadále. Ostatně komu se to nelíbí, nemusí ji na sociálních sítích sledovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám