Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Minulý týden vylekala fanoušky Oldřicha Kaisera (68) nečekaná zpráva. Jeho domovské Divadlo Kalich oznámilo, že známý herec a muzikant prodělal infarkt a ruší veškerá svá letní představení. Po několika dnech od operace, kterou musel podstoupit, je Oldřich zase doma.

O tom, že byl z jednotky intenzivní péče v IKEMU propuštěn, informovala jeho partnerka Dáša Vokatá. Ta se o herce nyní stará v domácím léčení. Kaiser nyní prostřednictvím jejího účtu na sociální síti sdílel snímek z nemocnice.

Na něm je jen pár minut po operaci, kterou před týdnem prodělal a přidal k fotce i vzkaz. „Minulé pondělí těsně po operaci srdce. Ano, jsem to já, Oldřich Kaiser. Chci vydírat. Neváhej a pošli hlas mé písni "Ádieu" v hitparádě Česká dvanáctka na Rádiu Dvojka,“ napsal k snímku herec a uvedl, že mu lze hlasy posílat jen do středeční půlnoci.

Přestože se pár lidem zpráva zdála být poněkud zvláštní, většina jeho fanoušků neváhala a začala mu posílat vzkazy, že pro něho hlasovala. Je tedy dost možné, že poté, co Kaiser zahrál trochu na city, bude v hitparádě na první příčce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám