Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a návrhářka Vanda Janda nás poprvé zaujala jako doprovod režiséra Slávka Horáka na předávání cen Český lev, kam dorazila v obří růžové róbě ze své vlastní dílny. Nevšimnout si jí bylo nemožné i na zahájení karlovarského filmového festivalu, kde byla nepřehlédnutelná díky dlouhé blond paruce, v níž se stylizovala do Lady Gaga.

Ve Varech excentrická Slovenka obrážela všechny párty, takže po návratu do reality byla pořádně utahaná. Stihla jen představit část své kolekce ve svém stylu "full time diva" a pak už si dopřála odpočinek a relaxaci na dovolené.

Vanda vyrazila k moři do Francie, do letoviska Cannes na Azurovém pobřeží, kde si užívala dva týdny sluníčka a absence make-upu. "Mám spálený nos a vypadám na tři roky, ale jsem konečně odpočinutá," pochvalovala si na Instagramu, kde postovala i spoustu fotografií v plavkách a jednu dokonce i bez jejich horního dílu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám