Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý člen oblíbené slovenské ska a reggae kapely Polemic, kytarista Marek Határ (45), se nyní utápí v obrovském žalu a prožívá nepochybně nejhorší období svého života.

O víkendu totiž zahynul jeho mladičký syn David. Bylo mu pouhých šestnáct let! K smutné události došlo v sobotu během wakeboardingu v Banské Bystrici, což byl Markův oblíbený vodní sport, který spočívá v jízdě na prkně taženém za lodí. Osudná se mu stala rozcvička, zranil se při běhu.

„Je pravda, že spadl na beton spánkem. Okamžitě byla přivolána záchranka a jel do nemocnice... Je to hrozné, všichni jsme z toho v šoku,“ citoval web magazínu Plus Jeden Deň Markovy kamarády.

Chlapec spadl v blízkosti břehu a byl v bezvědomí. I přes okamžitou pomoc a rychlý převoz do nemocnice už mu nebylo pomoci. Informaci webu potvrdil i zpěvák kapely Polemic Braňo Bajza. „Ano, je to hrozné, nemám slov. Tento pěkný den se stal dost temným,“ nechal se slyšet.

Reklama

Další články

Načítám