Hlavní obsah
Článek

Slavní to nemají vůbec jednoduché. Novináři je pronásledují na každém kroku, a tak když něco vyvedou, většinou se o tom svět okamžitě dozví. Jsou ale tací, kterým by snad prošlo úplně všechno. Podívejte se, na které skandály slavných se raději brzy zapomnělo.

Bruno Mars

Zpěvák Bruno Mars je už léta miláčkem publika, a to nejen díky talentu a dobrému čichu na hity, ale také díky milé povaze. Možná i proto mu leccos v minulosti prošlo. V roce 2010 byl Mars zadržen v jednom z kasin v Las Vegas s téměř třemi gramy kokainu v kapse. Bylo to dost na to, aby se už jednalo o zločin, nicméně zpěvák vyvázl s 200 hodinami veřejně prospěšných prací a pokutou přes 4,5 miliónu korun. Zapsal se také na odvykání a od té doby se v těchto událostech nikdy nikdo příliš nešťoural.

Ashton Kutcher

Hvězda seriálu Dva a půl chlapa Ashton Kutcher (46) patří k nejoblíbenějším hercům světa. Ovšem nikdo není dokonalý, i když Kutcher má k dokonalosti hodně blízko. V roce 2011 se objevily spekulace, že herec, tehdy ženatý s Demi Moore, starší manželku podvedl s 22letou asistentkou. Později téhož roku se pár rozešel a Moore naznačila, že jedním z důvodů rozchodu byla i Kutcherova údajná nevěra. Herec je od roku 2015 šťastně ženatý s Milou Kunis, a i přes občasné šťavnaté titulky působí jako šťastný pár.

Hugh Grant

„Díky rolím, které hraji, mě každý považuje za svatouška, pravdou je, že jsem ale ve skutečnosti hrozný sviňák,“ nechal se nedávno Hugh Grant (63) slyšet v rozhovoru pro Hollywood Reporter. A andílek to opravdu není. V roce 1995 Granta přistihli v autě s prostitutkou, která ho právě orálně uspokojovala. Je s podivem, že si herec Grantova postavení a vzhledu musel za sex platit, ale proti gustu... Hugh si vysloužil pokutu kolem 40 tisíc korun a stal se na čas hvězdou bulvárních plátků.

Matthew McConaughey

Nejspíš nikoho nepřekvapí informace, že hřebec Matthew McConaughey svého času holdoval divokým večírkům. Jeden takový se odehrál v jeho domě v roce 1999, kdy byl zatčen za požívání marihuany a drog. Sousedé si stěžovali na hluk, a tak do hercova domu dorazila policejní hlídka a našla Matthewa, jak sedí nahý na terase a vychutnává si bong. Na výzvu, aby se oblékl, údajně nereagoval, a dokonce strčil do jednoho z policistů. Překvapivě po incidentu strávil pouze noc ve vězení a nikdo ho z ničeho neobvinil.

Caitlyn Jenner

Krátce před tím, než se z Bruce Jennera stala oficiálně Caitlyn (74), se televizní hvězda objevila na předních stranách novin z jiného důvodu. Začátkem roku 2015 byla Jenner součástí tragické autonehody, při které zahynula 69letá žena. Přestože Caitlyn nabourala se svým vozem do vozu jiné ženy, podle policie nehodu nezapříčinila. Zprávy o nehodě vyšuměly, když o dva měsíce později začala veřejně vystupovat jako Caitlyn a stala se mluvčí komunity transsexuálů.

Reklama

Další články

Načítám