Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Alžbetu Bartošovou (27) vídáme především v muzikálech. Tentokrát si ale vyzkoušela zcela novou roli a strávila odpoledne jako modelka. Pod rukama profesionálů se nechala proměnit v princeznu a stala se tak jednou z tváří kalendáře v rámci projektu Princezny pomáhají, jehož výtěžek poputuje na charitu.

„Jsem moc ráda, že jsem se mohla i já osobně zapojit do tohoto úžasného projektu. Je úžasné, že můžeme tímto způsobem pomoci lidem s rakovinou,“ sdělila Alžbeta, která si celý den užívala. „Na focení jsem poznala skvělé lidi – fotografa Honzu Kvardu, vizážistku a designérku Helenu Turkovou, Moniku Srovnalovou, která mi ušila tak trochu výstřední šaty,“ dozvěděli jsme se od Bartošové.

Půvabná zpěvačka už na pracovních snímcích vypadá skvěle, a přestože je z Divadla Broadway, kde hraje, zvyklá na odvážné kostýmy, přeci jenom měla trochu obavy.

„Docela jsem se lekla toho výstřihu, šaty jsem viděla až na místě, než začalo focení. Ale protože můj vzhled má připomínat egyptskou princeznu, myslím, že střih šatů je na místě. Je úžasné, když se spojí lidé na pomoc jiným,“ dodala Alžbeta. Slovenka v současné chvíli relaxuje a nabírá síly do nové divadelní sezóny, kde opět od září naskočí do muzikálů Kvítek mandragory, Kleopatra nebo Tři mušketýři.

Reklama

Další články

Načítám