Hlavní obsah
Článek

Tímhle krokem kladenským fandům příliš radosti neudělal. Hokejista Tomáš Plekanec (41) se před několika měsíci vrátil z Kanady, kde žil se svou stále ještě manželkou Lucií Vondráčkovou (44) a syny.

Po příjezdu začal po boku Jaromíra Jágra (52) hrát ve svém domovském Kladně a zároveň za Kometu Brno. Protože se ale Kladno vrátilo zpátky do extraligy, za oba kluby už hrát logicky nemůže.

Plekanec si nakonec vybral Kometu Brno. „Podepsáno. Příští sezónu budu hrát v Kometě Brno. Nabídky z KHL a Švýcarska mě potěšily, ale chci pokračovat v extralize. Zůstat doma v Česku. Navíc v týmu s velkými ambicemi na titul a super fanoušky. Zápasy s Rytíři, se kterými se nám podařilo splnit cíl a vrátit Kladno, kam patří, pro mě budou ale speciální,“ napsal si hokejista na sociální síť a nezapomněl poděkovat kladenským fanouškům za podporu. Té se ale po oznámení svého odchodu z Kladna do brněnské Komety nedočkal.

Přestože mu několik lidí pod jeho statusem na sociální síti popřálo hodně štěstí, většina se k jeho rozhodnutí stavěla negativně. „Asi největší zrada v historii Rytířů Kladno,“ stálo v jedné zpráv.

„No tvl tys tomu dal. Ve 40 máš chuť hrát za Brno o titul? Místo hraní té samé soutěže v rodném Kladně s Jardou? To vypadá, že za tebe domlouvala přestup Šafářka,“ napsal mu další z fandů.

Jeho přítelkyně, těhotná Lucie Šafářová, (37) totiž z Brna pochází, a přestože si dvojice začala na začátku roku zvelebovat luxusní byt v centru Prahy, rozhodli se přivítat nového člena rodiny na Moravě.

Bývalá tenistka už na sociální síti zveřejnila, jak zvelebují vilu v Brně a jen několik dní nato přišlo Plekancovo oznámení.

„Zklamal jsi kladenského fanouška, a to dost,“ stálo v jedné z mnoha podobných zpráv, které pod statusem hokejisty přistály. Plekanec to tak nebude mít vůbec jednoduché.

Reklama

Další články

Načítám