Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ George (10) dnes slaví narozeniny a jeho královští rodiče Kate a William se na oficiálním instagramovém profilu rodiny pochlubili chlapcovými nejnovějšími snímky. Sdíleli tři fotografie, na dvou z nich se George směje od ucha k uchu, na třetí fotce je pak o něco vážnější.

Snímky pořídila princova maminka vévodkyně Kate poměrně nedávno. Georgeovi na rozesmátých snímcích chybí zub, což jeho tvářičce jen dodává na roztomilosti.

Ačkoliv se rodina nesvěřila s detaily ohledně princovy oslavy, podle britského deníku The Sun se chystají na dovolenou na ostrovy v Karibiku. „Jedou opět na Mustique. Mají tam dostatek soukromí. Znají tamní zaměstnance a mají v ně důvěru. Kate na ostrov jezdívala už v minulosti, stejně jako její rodina, takže to tam mají rádi,“ svěřil se zdroj deníku.

Na ostrově oslavili už princovy 5. narozeniny. S Georgem tam byli i v roce 2014, kdy mu bylo pouhých pět měsíců. Je vidět, že George má tedy spousty důvodů k radosti, taková rodinná dovolená v Karibiku by nejspíš vykouzlila úsměv na tváři každému.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám