Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Mám nahoře jen osm kilogramů, ale mám pocit jako bych jich bylo osmdesát. Jsem šíleně zavodněná. Necítím se na třicet, ale tak na jednou tolik," řekla Super.cz Vlaďka Erbová (42) na charitativní akci, jejíž výtěžek poputuje nadaci Rakovina věc veřejná, které je Erbová patronkou.

"Prožívám úplně jiné těhotenství než s dcerou Viktorkou. S tou jsem fungovala skvěle, po celou dobu jsem pracovala, byla jsem vitální. Teď jsem naopak šíleně unavená, spala bych dvacet hodin denně a jsem ráda, když v baráku vyjdu dvě patra," prozradila.

"Hlavní ale je, že je náš syn v pořádku a je zdravý," upřesnila modelka, která pracovní zakázky již odmítá a snaží se být co nejvíce doma s přítelem Tomášem Řepkou (50) a dcerou. Ta již čtrnáct dní marodí s neštovicemi.

"Máme to teď doma veselé. Vikča má neštovice, Tomáš záněz dutin a bere antibiotika a já jsem unavená těhule," uzavřela se smíchem modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám