Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná je především na sociálních sítích, kde influencerku Anetu Chovanovou alias A.N.D.U.L.U. sledují tisíce lidí. Krásná blondýnka si ale nyní poprvé vyzkoušela práci před kamerou, a to rovnou v hudebním videoklipu.

S Mužem roku 2017 Matyášem Hložkem (30) totiž natočila jeho první videoklip. „To byla náhoda. Naše společná kamarádka dala do instastroies, že hledá nějakou hezkou ženu,“ svěřila se Aneta s tím, že druhý den jí Matyáš volal s tím, že by ji chtěl.

„Je to i pro mě zábava z toho každodenního stereotypu se trochu vytrhnout,“ prozradila blogerka, která má doma pětiměsíčního synka.

Na sociální síti zveřejňuje spoustu věcí ze svého života, a tak se nabídla otázka, zda by vzala před kameru i malého Patrika. „Je otázka, co by to bylo, když by to bylo něco hezkého, přínosného i pro společnost, tak rozhodně jo,“ prozradila Aneta, pro kterou jako pro svobodnou matku byly první měsíce s miminkem těžké.

„První tři měsíce byly náročné. Když mi před tím někdo řekl, že si na sebe budeme muset zvyknout, tak jsem si říkala, že ho mám v břiše a není to o zvyku, ale je to pravda a teď už si to začínám užívat. Všechno chytá, pořád se směje, je komunikativní a dá najevo, co potřebuje, takže teď je to sranda,“ dodala instagramová hvězda, která už se také může chlubit super figurou.

Jak k ní pár měsíců po porodu přišla? „Je toho spousta, pracovní stres, cvičím tak 4krát týdně, jezdím na kole, chodím do schodů, tahám sedmikilové dítě, do toho autosedačku, přebalovák a je to docela váha, takže se nevyhýbám žádné zátěži a upravila jsem stravu, jím hodně zeleniny,“ dodala A.N.D.U.L.A.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám