Hlavní obsah
Článek

Herečka Selma Blair (51) v říjnu loňského roku svěřila světu, že trpí roztroušenou sklerózou. Od té doby neváhá se sledujícími na sociálních sítích sdílet detaily o své diagnóze. I když to ne vždy jsou šťastné, povzbuzující zprávy. Za to si vysloužila nejen jejich sympatie, ale také obdiv hollywoodských kolegyň.

Hvězda Velmi nebezpečných známostí se nyní svěřila, že je na tom zase o něco hůř, když sdílela na Instagramu snímek s koněm, na kterém ještě do nedávna jezdila. Jízda byla její oblíbenou zábavou, a přestože jí prospívala, Selma už není schopná naskočit do sedla nebo se v něm delší dobu udržet.

„Jediné místo, kde jsem byla schopná se mít ráda, bylo tady. Můj trenér mi našel tohoto krasavce, který musel snášet moje líbání a mazlení. Neužili jsme si spolu dlouho, brzy jsem na něj už nebyla schopná nasednout nebo se udržet, ale hodně se zlepšil. I když jsem se vzdálila, učím se a uzdravuji, přestože ve skutečnosti jsem stále víc nemocná,“ sdílela s fanoušky.

„Ale jednou ho znovu proženu,“ slíbila si herečka v dojemném příspěvku. Od té doby, co zahájila léčbu, se herečka svěřuje se strastiplnou cestou za zlepšením stavu, i když úplné uzdravení nejspíš nebude možné, svůj boj nevzdává a dbá na rady odborníků, do jejichž péče se svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám