Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Máme pro Vás skvělý typ jak zvěčnit originálním způsobem fotografie z dovolené, díky čemuž zůstanete v příjemné náladě i po návratu domů.

Fotoobraz

Přivezli jste si z dovolené plno krásných fotografií? Lámete si hlavu, jakým nejlepším způsobem tyto fotky zachovat? Dávno odzvonilo klasickému vyvolávání fotek a následnému rovnání do fotoalba, které si prolistujete jen při rodinných oslavách, nebo při úklidu půdy. Je dokázáno, že fotografie spojené s pěknými zážitky nám dodávají energii a pocit štěstí. A proto vám přinášíme způsob, jak mít příjemné chvíle stále na očích.

Fotoobraz z fotografií

Skvělým způsobem, jak své zážitky zvěčnit, je FOTOOBRAZ, na který můžete použít neomezené množství fotografií a vytvořit si tak osobitý předmět z koláže z vašich fotografií. Na výběr je z velkého množství rozměrů fotoobrazů, a pestrá je také nabídka druhů šablon, díky kterým si vytvoříte originální fotoobraz online cestou do pár minut.

Fotopolštářky

Do módy ovšem přichází také o něco originálnější zachycení vzpomínek, a to na fotopolštář. Ten v nabídce najdete hned v několika rozměrech a ve spoustě tvarů. Ať už si vystavíte fotopolštářek na gauč, či na postel, snadno a rychle tak zútulníte celý prostor.

Fotodeky

Největším trhákem je kvalitní fotodeka. To je příjemná fleecová deka, která je potištěna fotografiemi přesně podle vašeho vkusu a přání. Nejen, že tato deka příjemně zahřeje tělo, ale díky osobitosti zahřeje i u srdce. Můžete ji bez obav prát - fotografie budou na dece stále pěkně syté díky té nejmodernější technologii potisku sublimací. 98,4% zákazníků doporučuje fotodeku jako nejoriginálnější dárkový fotopředmět na trhu.

Další články

Načítám