Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve výběru dovolenkové destinace je Iva Kubelková (46) řadu let velmi konzervativní. V zimě moderátorka většinou létá na oblíbený thajský ostrov, v létě její kroky míří na milovanou Olympskou riviéru. Letos tomu nebude jinak.

„I letos pojedeme na stejné místo, ale k tomu přidáváme i jiné výlety. Tento rok plánujeme vyrazit do jižních Čech. Plánujeme výlet s dětmi do Českého Krumlova, už jsme se byli v Berlíně podívat na pandy. Preferujeme cesty, které nevyžadují tak náročnou logistiku jako dovolená u moře,” říká moderátorka pořadu Jak se staví sen.

Iva to má o to lehčí, že její dcery striktně nevyžadují dovolenou u moře.

„Vždycky jsme se spíš snažili, aby byly naše dovolené akčnější. Vybíráme místa, kde se dají dělat jiné aktivity než jen válení u moře. Samozřejmě si ale umíme lehnout na pláž a nehýbat se celý den. Zároveň jsme ale rádi, když máme k dispozici auto, chodíme po horách, máme rádi historii, a jezdíme tedy na místa se silným historickým významem,” dodává Iva Kubelková na prezentaci elixíru mládí, který sama užívá.

Jsme tedy zvědaví, jakými momentkami z cest nás na Instagramu potěší tento rok.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám