Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rockerka Helena Zeťová (43) je opravdu svá. Zatímco i takové hvězdy jako Angelina Jolie, si do určitých projektů nechávají zamaskovat svá tetování, Helena se za své barvičkami ozdobené tělo nestydí.

Zeťová se už podruhé svlékla a nafotila svůdné fotografie pro kalendář Stock, ale i když se oblékla do nejdražšího korzetu La Perla, úplně romanticky to nevypadá. Helena předvádí svůj perfektně vypracovaný zadeček v peřinách, ovšem hlavu si podpírá paží, kterou zdobí obrovská kérka.

"Možná je to takhle ještě víc rajcovní," smál se organizátor kalendáře Milan Trčka, který už má s Helenou své zkušenosti. Sledoval totiž, i jak vzniká kalendář se zpěvačkou pro rok 2008, který fotila s Jaroslavem Šimandlem.

Jak vypadá Helenino tělo bez prádla už ale hned tak nikdo neuvidí. Zpěvačka je stále zamilovaná do svého Řeka Dimitriho, s nímž tráví co nejvíce času. V zimě ale bude víc v Česku, pracuje na nové desce a má i řadu vystoupení. Už 27. listopadu ji uvidí návštěvníci pražského klubu Malostranská beseda, kde Helena vystoupí jako host při oslavě 65. narozenin jejího nevlastního otce Leška Semelky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám