Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvákovi Harrymu Stylesovi (25) se konečně podařilo prodat sídlo v Hollywood Hills. Za luxusní rezidenci inkasoval 6 miliónů dolarů, což je asi 137 miliónů českých korun. Ohromná suma, říkáte si nejspíš. Je, když ale americká hvězda dům v roce 2016 kupovala, zaplatila za něj o 870 tisíc dolarů víc, uvedl web TMZ.

Styles se snažil dům prodat od května roku 2017. Tehdy za něj chtěl téměř 8,5 miliónu dolarů. Brzy ale zjistil, že na požadovanou částku kupci neslyší. Ani po snížení ceny o celý milión dolarů se zájemci nehrnuli. Dům mj. s pěti koupelnami, rozlehlou terasou s výhledem, tělocvičnou, kinem či bazénem tak nakonec prodal s téměř miliónovou ztrátou.

Nová role?

Hereckým světem se v těchto dnech nese zpráva, že po válečném dramatu Dunkerk čeká Stylese další výzva. Podle magazínu The Hollywood Reporter je žhavým adeptem na roli prince v disneyovce Malá mořská víla.

Styles si má zahrát prince v Malé mořské víle

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám