Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabnou herečku Vandu Chaloupkovou (28) vídáme jako doktorku Veroniku Jánskou v seriálu Modrý kód. My jsme s ní vyrazili na výlet do krokodýlí farmy, kde si herečka pokřtila jedno z mláďat. „Vybrala jsem jméno Mráček se svou pětiletou malou asistentkou. Líbilo se nám, že je netradiční,“ svěřila se herečka.

Ta si na pomoc vzala dceru své dobré kamarádky a po příjezdu původní jméno zavrhly. „U takto malých krokodýlů ještě nevíte pohlaví, takže původní Anežka neměla šanci. Přály jsme mu: “Mráčku, ať si hezky lítáš na obláčku,“ práskla nám Vanda, která se mláďat vůbec nebála a s radostí si je pochovala.

Chaloupková, která je milovnicí zvířat a doma má kočku i kocoura, také prozradila, co plánuje na léto, kdy nebude trávit každý den na place Modrého kódu. „Mám volno jen tři týdny. Pojedeme s partnerem na 14 dní do Norska,“ popsala nám své plány na prázdniny Chaloupková, která od srpna opět začne natáčet a v září naskočí do muzikálu Trhák v Divadle Broadway a na Fidlovačku.

Reklama

Další články

Načítám