Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci z Ulice Johan Mádr (24) a Ondřej Havel (24), kteří jsou známí také jako rozhlasoví moderátoři, potěšili všechny své fanynky. Svlékli se totiž do naha.

Herci, které mohou fanoušci vídat i na Televizeseznam.cz v jejich pořadu z produkce Streamu Johan a Ondra, napodobili plakát k nové komedii Bez věcí nad věcí, kde se pro změnu svlékli hlavní představitelé Florian David Fitz a Matthias Schweighöfer.

„Jsem si stoprocentně jistej, že režisér nového filmu Bez věcí nad věcí udělal chybu, když nás neobsadil do hlavních rolí,“ měl jasno Ondřej Havel.

A jeho kolega Mádr, který dříve chodil s Annou Kadeřávkou (26), se přidal: „Tak nás ten plakát k novýmu filmu zaujal tak, že jsme si řekli, že to musíme zkusit taky,“ napsal.

Hercům to samozřejmě slušelo, ale fanynky mají smůlu. „Nádobíčko“ jim neukázali. Nová komedie, jejíž plakát herci z Ulice parodovali, se točí kolem příběhu nejlepších přátel Toniho a Paula, kteří se na 100 dnů vzdají díky sázce všeho, co vlastní. V jednu chvíli se tak ocitnou úplně nazí.

Reklama

Další články

Načítám