Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ilona Csáková (53) se pochlubila na sociální síti fotkou, za kterou se rozhodně nemusí stydět. Ačkoli ji živí především její krásný sametový hlas, určitě by si uměla dobře vydělat i další činnosti, a to zavařováním okurek.

„Magické slovo “nakládačky“. Znáte, že? 24 h v průběhu dvou dnů jsem zavařovala okurky, a to 30 kg! A sama. S každou okurečkou jsem se osobně seznámila,“ sdělila svým fanouškům zpěvačka a také popsala pracovní postup. „Okartáčkovala, namasírovala, poňuňala. Prý se dříve praly v pračce? No, tak to já jsem si to opravdu asi po čtvrté v životě chtěla užít. Jsem zvědavá, jaké budou, neb jsem si dělala vlastní lák. Je jich 82 sklenic,“ pochlubila se Ilona.

Mezi vystupováním na festivalech, kterých má v létě plno, se holt zpěvačka ani doma nenudí. Po svém posledním vystoupení na Prima Festu už ale začíná pomalu balit. S rodinou se rozhodla odletět na dovolenou do Řecka, a to i přes to, že z letadel má obrovský strach. „Nemám ráda létání, ale přemůžu se a opět překročím svůj vlastní stín,“ tvrdí Ilona.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám