Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Robert Kodym se nečekaně zjevil na večírku i s novou sestavou kapely Wanastowi Vjecy. "Asi jsem nikdy na žádném večírku, který by se netýkal křtu desky nebo autogramiády, nebyl. Je to taková premiéra," řekl Super.cz.

Černé brýle si ale celu dobu nesundal. "Takhle to mám. Tmavé brýle, klobouk, těžké boty a za rohem na mne čeká  kůň," smál se Kodym na dotaz, zda neukáže aspoň na chvíli oči. Vypadá přitom velmi dobře a je vidět, že mu svědčí rodinný život. Už přes deset let žije se Slovenkou Zuzanou, s níž má pětiletou dceru Amélii. Na zámečku, kde žijí a který rekonstruují, chovají i čtyři kočky.

Kodym si nemyslí, že odchodem kolegy P. B. Ch. Wanastovky nějak ztratily. "Byli jsme dva a teď jsme čtyři. A myslím, že nová deska je skvělá," míní zpěvák, který v březnu zahajuje nové turné. "V březnu budeme na Slovensku, pak se přesunujeme do Čech. Celkem máme asi osmnáct koncertů," vypočítal. Wanastovky, které právě vydali desku Letíme na Venuši, tvoří on, Štěpán Smetáček, Radek Havlíček a Tomáš Vartecký.

Bývalý kolega P. B.. Ch. se momentálně věnuje hlavně skládání muziky. "Zrovna jsem s ním  mluvil, říkal, že chce dělat sólovku," řekl Super.cz Michal Dvořák, který hrál s Kodymem i P. B. Ch. v kapele Lucie. I ta chystá comeback. "Myslím, že příští rok," domnívá se Dvořák, který boduje se svým projektem Vivaldiano.

"No, já bych řekl, že až ten další rok," míní Kodym, jemuž dohodil PR agenturu 2 media, která se začala o Wanastovky starat a na jejíž párty se objevil, právě Dvořák. Zdá se, že vztahy mezi bývalými kolegy se hodně pročistily.

Reklama

Další články

Načítám