Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dara Rolins (51) na své postavě poctivě maká a výsledkem se pak ráda pochlubí také na sociálních sítích. Ne vždy se ale zavděčí všem, a někdy si od svých fanoušků dokonce vyslechne i ostrou kritiku.

Výtky se nejčastěji týkají svalnatého břicha či rýsujících se bradavek v tričku, pod něž si zpěvačka v poslední době nebere podprsenku. Tentokrát se negativní reakce zaměřily také na její nohy.

„Předpokládám, že v neděli večer jste už všichni buď na cestě domů, nebo doma. Teda v případě, že už nemáte dovolenkovou pohodičku. Tak pěkný večer, dejte si sklenku vína, dobrý sýr, oříšky... Mňam, jdeme na to,“ okomentovala Dara své módní okénko, kterému jednoznačně dominuje velmi netradiční leopardí obuv.

„To nejsou boty, to jsou škrpále. Anebo sedmimílové boty? Dostanou Daru, kam chce,“ znělo v jednom z mnoha komentářů. „Boty jsou neskutečně škaredé a ty nohy také,“ rýpl si do popové ikony další fanoušek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám