Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Sháníte stylový doplněk do kuchyně nebo praktický dárek pro své blízké? S elegantními termo sklenicemi Hot&Cool rozhodně nesáhnete vedle! Revoluce, kterou si zamilovaly už tisíce zákazníků, nyní za exkluzivní ceny. Nejširší výběr termo sklenic na českém trhu pouze na 4home.cz! Na výběr máte elegantní sklenice s ouškem, klasické sklenice v různých objemech nebo tvarech i oblíbené půllitry nebo panáky. Akce platí do 17. července, nebo do vyprodání zásob.

Absolutní bestseller

Více

Komerční sdělení

Dopřejte si chvíle pohody s nejoblíbenějšími termo sklenicemi s elegantním ouškem. Termo sklenice na cappuccino poslouží na klasickou kávu, čaj, cappuccino i studené nápoje. Jejich oblé křivky skvěle padnou do ruky a díky termo provedení vnější stěna ani trochu nepálí. Baleno v elegantní krabičce v sadě 2 kusů.

Opravdu velká sklenice

Více

Komerční sdělení

Unikátní termo sklenice pro všechny, kteří se nespokojí s málem. Vychutnejte si extra velkou porci čaje, kávy či jiného oblíbeného nápoje z dokonale elegantní sklenice o objemu 480 ml! Díky dvojité stěně a termo provedení budete mít jistotu, že si už nikdy nespálíte prsty a vychutnáte si každý okamžik relaxace a pohody až do dna.

Netradiční design

Více

Komerční sdělení

Sklenice, která dokonale vyjádří vaši lásku k čaji nebo kávě. Na první pohled sice vypadá zcela obyčejně, ale při pohledu shora všem ukáže, komu patří vaše srdce! Díky dvojité stěně a termo provedení navíc zaručí, že si už nikdy nespálíte prsty a vychutnáte si každý doušek skutečně s láskou. Dodáváme v sadě 2 ks v elegantní krabičce.

Neobyčejně obyčejná sklenice

Více

Komerční sdělení

Sháníte sklenici, která je dokonale univerzální, a zároveň vám nabídne ještě něco navíc? Právě jste ji našli! Vychutnáte si z ní džus, koktejl, kávu, čaj nebo třeba svařák. Zkrátka na cokoliv dostanete chuť. Navíc má díky dvoustěnnému termo provedení krásný design a rozhodně potěší i jako dárek. Baleno v elegantní krabičce v sadě 2 kusů.

Pro vášnivé pivaře

Více

Komerční sdělení

Pivo stylově? S originálními termo sklenicemi je možné všechno. Netradiční sklenice na pivo s tvarovanou vnitřní stěnou dodají zlatavému moku šmrnc, a navíc udrží pivo krásně vychlazené po dlouhou dobu. Termo sklenice se nerosí, vnější stěna nechladí – zkrátka ideální společník pro odpolední siestu. Baleno v elegantní krabičce v sadě 2 kusů.

Další články

Načítám