Hlavní obsah
Článek

Za pultíkem v Televizních novinách elegantní žena v saku, ale jakmile nadejde čas dovolené, formální oblečení letí do rohu a na řadu přijdou bikiny. Že v nich Lucie Borhyová (46) vypadá skvěle, snad ani netřeba dodávat. Ostatně, přesvědčte se sami.

Dovolenou Borhyová trávila ve Španělsku, které je její oblíbenou destinací. Užívala si tamní podnebí, pláže i gastronomii, hlavně ale čas strávený s dětmi.

Ze vztahu s řeckým podnikatelem Nikem má syna Lucase, s bývalým kolegou ze zpravodajství Michalem Hrdličkou pak dceru Lindu. Lucie nevylučuje třetí dítě, na tohle téma ale mluví s velkou pokorou.

„Děti miluji, v životě hrají tu nejdůležitější roli, alespoň tedy pro mě. Naplňují mě, jsou pro mě vším. Takže si umím představit mít ještě třetí dítě, ale uvidíme, co osud přinese. Já nikdy moc neplánuji dopředu, člověk neví, co se stane zítra, takže to nechávám být a uvidíme,“ řekla stálice televizní obrazovky.

Ani v zahraničí Borhyová nezapomínala na své fanoušky, které zásobovala snímky z města, restaurací i pláže, a dokonce jim poslala video zdravici. Lucie zkrátka ví, jak si zachovat diváckou přízeň.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám