Hlavní obsah
Článek

Rytmusova (47) manželka Jasmina Alagič (34) už brzy přivede na svět syna. Nastávající maminka se teď na sociální síti zamyslela nad svým vlivem na sociálních sítích.

„Chci, aby zde byl vidět můj opravdový život, radost z něj, radost z maličkostí, nedokonalostí, těšení se z úspěchů, ukazování věcí, které mám ráda,“ napsala ve dlouhém statusu Jasmina.

„Prosím, nehledejte tu každodenní posty o bio stravě a o tom, jak zachránit planetu, zvířátka atd., myslím, že kdyby každý člověk začal záchranou sebe samého, a to například pozitivitou, anebo krásnějším viděním života, byli bychom všichni, jak se říká zachráněni, a v pohodě pak následně takto přistupovali ke každému okolo nás,“ dodala moderátorka.

Status Alagič vzbudil rozruch.

To se ale nelíbilo jedné ženě, která Jasmině v podstatě vyčetla, jak si prostřednictvím Instagramu vydělává.

„Všechno, co píšeš, je milé a pěkné. Jen někdy trochu smutné. Ty prezentuješ telefon, dětské věci, kosmetiku, oblečení, hrnce a za reklamu to dostaneš zadarmo, anebo ještě pěkně zaplaceno. A co ty, co jim muž donese výplatu 700 eur a žena doma na mateřské skoro nic nedostává? Ty můžou jen slintat a smutně listovat tvým profilem,“ napsala Jasmině.

To nezůstalo bez odezvy.

„Navzdory tomu, jak jsi to napsala, se snažím pochopit smysl. Určitě jsi tím chtěla říct, že se líp žije lidem, kteří nemusejí obracet každé euro. To bezpochyby ano,“ odepsala Jasmina s tím, že ona nemusí každé euro obracet ne díky muži, ale díky sobě samé.

„A proto vymlouvat se na nejnižší mateřskou a na mužův příjem mi přijde takové, promiň, jestli se tě teď dotknu, ale proč jsi na sobě a svém životě ty sama nezamakala předtím, než sis udělala dítě? Ano, teď přijde milión výmluv, že ne každý má takové možnosti, ale ruku na srdce, fakt nejsou žádné?“ ptala se Jasmina. Její odpověď našla i zastánce, oceňovali moderátorčinu upřímnost.

Souhlasíte s Jasminou Alagič?
Ano, má pravdu
60 %
Ne, měla volit citlivější slova
40 %
Celkem hlasovalo 690 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám