Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Filmy o hudebních legendách jsou stále populárnější. Po Bohemian Rhapsody a Rocketmanovi se můžeme těšit i na film o životě Elvise Presleyho. A už je i jasné, kdo legendu rock and rollu ztvární.

Austin Butler (27) bude tím šťastným a jeho partnerka, herečka Vanessa Hudgens byla štěstím bez sebe, když se novinky dozvěděla. S Vanessou herec randí už dlouhých sedm let, což je na Hollywood celkem výkon.

„I po těch letech se oba respektujeme, věříme si a obdivujeme se navzájem. Cítím se po jeho boku silná a nezávislá, proto je to podle mě tak stabilní,“ svěřila se Hudgens pro Women's Health. „Jsem z toho úplně na větvi. Jsem na tebe nejvíc pyšná, miláčku,“ reagovala Hudgens, která v minulosti randila například se Zacem Efronem, na sociálních sítích.

K ní se připojily i další hvězdy jako Sarah Hyland nebo Ashley Benson. Talentovanému kolegovi drží palce, neboť role to nebude vůbec jednoduchá.

Snímek by měl dokumentovat zpěvákovu cestu ke slávě, stejně jako komplikovaný vztah s managerem Colonelem Tomem Parkerem. Toho ve snímku, režírovaném Bazem Luhrmannem, ztvární Tom Hanks.

O hlavní roli se ucházela stovka dalších herců, včetně Ansela Elgorta, Harryho Stylese nebo Milese Tellera.

Letos můžeme Butlera vidět v kinech v Tarantinově trháku Tenkrát v Hollywoodu. V loňském roce se pak objevil například v hororové komedii Mrtví neumírají. Kromě herectví a modelingu je Butler prý také nadějným zpěvákem, ale zatím není známo, jestli si ve filmu i sám zazpívá. Doufejme, že bude mít šanci předvést všechny své talenty a náročné publikum nezklame.

Co říkáte na fešáka, který si zahraje Elvise Presleyho?
Dobrá volba
94 %
Pro roli se nehodí
6 %
Celkem hlasovalo 794 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám