Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Pink (44) a její děti si vzali kritici na paškál už několikrát. Sama hvězda se nechala slyšet, že už nemá chuť sdílet víc snímků svých ratolestí, zbytečná a neoprávněná kritika jí totiž pěkně leze krkem.

O víkendu sdílela snímky z Berlína, který navštívila v rámci svého turné. Rodina ji samozřejmě doprovází, a s manželem Careym Hartem si dokonce našli čas na procházku městem, aby dětem ukázali některé významné monumenty.

Když však sdílela na Instagramu snímek, jak dcera Willow se synem Jamesonem běhají u Židovského památníku, trollové na sebe nenechali v komentářích dlouho čekat.

„Tohle místo rozhodně není určené pro hru na schovávanou, drahá Pink,“ neodpustil si jeden z komentujících. Ani Pink však s odpovědí neotálela a kritiky setřela.

„Pro ty, kteří to komentovali podobně, tyto dvě děti jsou ve skutečnosti Židé, stejně jako já a celá rodina ze strany mé matky. Člověk, který postavil tento památník, věřil, že děti mají být dětmi. A pro mě je tento snímek oslavou života po smrti. Prosím, nechte si svou nenávist a soudy pro sebe,“ odpověděla zpěvačka a nebyla zdaleka sama, kdo měl na snímek podobný názor.

Zastala se jí i herečka Selma Blair, ale i řada sledujících. Ti dali zpěvačce za pravdu, že hrající si děti jsou pro místo dokonalým kontrastem. Zároveň shledali pozitivním, že zpěvačka děti edukuje o historii, která je součástí jejich vlastních kořenů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám