Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka televize Seznam Veronika Farářová si užívala s finalistkami České Miss a slovenské Miss Universe na soustředění na ostrově Kréta. A i když nemá výšku a míry modelky, v plavkách jí to zatraceně seklo.

"Nikdy nebudu mít vychrtlou postavu, dlouhý nohy, to už bohužel neklapne. Jdu celý život nahoru a dolů. Jsem schopná pět dní nejíst a pak se hrozně napálím. Je to hrozně nezdravý, vím to. Mám dokonce papír na výživového poradce, což je strašný, tím bych se chlubit ani neměla," řekla Super.cz s úsměvem Veronika, která dokonce v minulosti soutěžila v fitness aerobiku. Je bývalou fitness trenérkou, mistryní České republiky a otevřeného mistrovství světa ve fitness aerobiku.

"Kdysi jsem hodně závodila ve fitness aerobiku, mám různé trenérské kurzy," dodala a předvedla to také finalistkám, kterým několikrát připravila ranní hodinovou rozcvičku.

„Po odjezdu Nikol Švantnerové (31) holkám chyběl pohyb, tak jsme se domluvily, že můžou cvičit se mnou. Dala jsem jim do těla a ukázalo se, že některé to nečekaly,“ dodala se smíchem Veronika.

Reklama

Další články

Načítám