Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětatřicetiletá britská youtuberka Emily Hartridge tragicky zahynula při dopravní nehodě. Na elektro koloběžce se střetla s kamionem. K neštěstí došlo v pátek, v sobotu zprávu příbuzní zveřejnili na instagramovém profilu Hartridge.

Hartridge plnila svůj youtubový kanál rozmanitým obsahem, na mnoha videích spolupracovala se svým přítelem Jakem Hazellem. Ten se nyní, rovněž na Instagramu, ozval fanouškům. V emotivním videu poděkoval za podporu, které se mu v těžkém období dostává.

„Našel jsem mnoho zpráv, ve kterých jste se ptali, jak mi je. Tak pro ty, kteří se zajímají - jsem v pořádku,“ řekl úvodem. „Chci vám poděkovat za všechny ty hezké vzkazy. Vím, že Emily by mi dodala odvahu, abych mluvil o svých pocitech, tak to dělám ve videu, zdá se mi to jako nejjednodušší cesta vám dát vědět, že jsem ok,“ uvedl Jake.

„Emily měla tři úžasné sestry, skvělé rodiče, partnery sester, všichni jsou fantastičtí. Děkuju za všechny hezké zprávy, co mi došly. Mám vás rád, miluju Emily a moc si vážím vaší podpory, děkuju,“ dodal Hazell.

Šlo o první fatální nehodu na elektro koloběžce ve Velké Británii, informovala tamní média. Elektro koloběžky jsou na britských veřejných silnicích i chodnících zakázány.

Přítel tragicky zesnulé youtuberky Jake Hazell sdílel na sociální síti emotivní video

Hazell se často objevoval ve videích své partnerky

Reklama

Další články

Načítám