Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Finalistka letošního ročníku Miss Universe Slovenské republiky Laura Longauerová je jednoznačně nejzkušenější účastnicí soutěže krásy a má obrovskou šanci uspět také na světové soutěži Miss Universe, pokud by tam měla šanci odletět.

Laura má za sebou řadu soutěží krásy, už v roce 2014 se stala Miss Slovensko, bojovala na světové soutěži Miss World a letos v lednu se zúčastnila na Filipínách soutěže Miss Intercontinental. A uspěla. Stala se nejkrásnější Evropankou a skončila na neuvěřitelném třetím místě.

"Je to pro mě sport, můj život posledních deset let. Byla jsem na třech světových soutěžích, až letos přišel úspěch," řekla Super.cz Laura, jejíž sen je bojovat na té nejprestižnější soutěži Miss Universe. Tam by odletěla, pokud by se stala vítězkou Miss Universe Slovenské republiky.

"Právě proto jsem tu, čím více má děvče za sebou zkušeností, tím větší je šance na úspěch. Je třeba se stále zdokonalovat a pak můžou přijít i úspěchy. A já si věřím," dodala krásná Laura, která je už dva měsíce zamilovaná do fotbalisty Dávida Hancka, který kope za italskou Fiorentinu.

"Jsme spolu jen dva měsíce. Jsem velmi šťastná, je to moje síla posledních týdnů. Doufám, že to vydrží, něco tak intenzivního jsem ještě necítila. Je to především úžasný člověk, až potom sportovec," dodala Laura.

Reklama

Další články

Načítám