Hlavní obsah
Článek

Majitelka značky Kylie Cosmetics Kylie Jenner (26) po úspěších s make-upem pracuje i na péči o pleť. Značku Kylie Skin promuje na sociálních sítích o sto šest. Své nejbližší přítelkyně vzala na luxusní dovolenou na ostrovy Turks a Caicos. Nechyběl soukromý letoun s obřím nápisem nové kosmetické značky, který je na místo dopravil.

Je vidět, že v tropické destinaci je opravdu horko, Kylie totiž brzy po příletu sdílela se světem snímek, na kterém je úplně nahá. Svůdnou pózu předvedla u bazénu a oblékla nic než obří klobouk. Intimní partie sice zakryla jinými částmi těla, ale i tak nenechala sledujícím příliš prostoru k představivosti.

Své umělé křivky Kylie předvedla i na dalších snímcích, které následovaly. Přestože členka slavného klanu Kardashian-Jenner kromě výplní rtů nikdy nepřiznala žádné další zákroky, je zjevné, že především její pozadí a vnady prošly značnou proměnou.

Klan slavných sester podobnými proměnami a nepřiznanými zákroky ostatně proslul, takže není jediná členka rodiny, která se tváří, že je na ní všechno přirozené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám