Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

Dvacetiletá Mariah Yeater, která žádala mladičkého zpěváka Justina Biebera (30) o test otcovství, minulý týden svou žádost stáhla. Dokonce pro ni přestali pracovat i její právníci.

Yeater šokovala zpěvákovy fanoušky i jeho přítelkyni Selenu Gomez tvrzením, že je otcem jejího syna, kterého zplodili během třiceti sekundového dostaveníčka v koupelně po jeho koncertě ve Staples Center v Los Angeles 25. října loňského roku.

Během rozhovoru pro americkou televizní stanici řekla: "Okamžitě si mě oblíbil. Dali jsme se do řeči a nakonec se mě zeptal, jestli by mi nevadilo, kdybychom šli někam, kde budeme sami." Když se jí moderátor zeptal, jaké má pro své tvrzení důkazy, dívka odpověděla, že jsou, ale na kameru je říkat nebude. “Dokáži u soudu, že jsou má slova pravdivá,“ dodala.

"Chtěl bych jen říct, že žádné z těchto tvrzení není pravdivé. Je to šílené, protože každý večer po představení jdu přímo z jeviště do auta. Nikdy jsem se s tou ženou nesetkal," uvedl Bieber.

Mladá matka si zřejmě celý příběh vymyslela. Svou žádost na test otcovství se totiž rozhodla stáhnout poté, co Bieber přistoupil na test DNA a plánoval podat žalobu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám