Hlavní obsah
Článek

Rodina Kim Cattrall (62) se loni musela vypořádat s tragédií. Hereččin mladší bratr Christopher v únoru zmizel ze svého domu v Kanadě, pátrání ale bohužel přineslo zdrcující zprávu, muže našli mrtvého. „Už nikdy nebudu stejná,“ říká dnes představitelka Samanthy v seriálu Sex ve městě.

Ještě předtím, než se rodina dozvěděla smutnou zprávu, Kim na svých sociálních sítích zveřejnila žádost o pomoc s hledáním. Později oznámila, že její bratr byl nalezen bez známek života.

Spáchal sebevraždu, uvedla, veřejně poprvé, Cattrall v novém rozhovoru pro Daily Mail.

„Na tohle vás nikdo nepřipraví. Trpěl depresemi, ale deprese jsou složitá věc a je nemožné je poznat, když člověk, který jimi trpí, nechce, abyste to věděli. Takže jsem to nevěděla. Celá rodina jsme o tom nevěděli. A když pak ztratíte člověka, který spáchá sebevraždu, vždycky vyvstanou otázky „kdybych tak...“ a ty vás pronásledují. A vy se musíte naučit žít s těmito nekončícími otázkami, nekončící vinou a nekončící frustrací, každý den, protože tak to je a vy to nemůžete změnit,“ svěřila.

„Christopher byl velmi milý člověk, který skrýval své potřeby a touhy a tak i zemřel. A to je nesnesitelně smutné. Nechal tu spoustu lidí, kteří ho milovali,“ uvedla herečka, pro niž byla oporou maminka Gladys, její dvě sestry a partner Russell. Otec jí zemřel v roce 2012, podlehl Alzheimerově chorobě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám