Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Buď nevšední záležitosti sám vyhledává, nebo je rovnou přitahuje. I během svého právě probíhajícího pobytu v New Yorku zažil Leoš Mareš (47) situaci, do které se místní obyvatelé běžně nedostanou. Včera odpoledne moderátora a jeho manželku Moniku překvapil výpadek proudu. K tomu došlo nejen v hotelu, kde pobývá, v ulici a čtvrti, ale v části Manhattanu.

„V New Yorku právě nastal masivní výpadek elektřiny. Shodou okolností ten největší v historii byl v roce 1977 rovněž 13. července,” podivoval se shodě Mareš.

„Super věc je, že když výpadek nastal, tak jsme zrovna v krámu nakupovali. Nastala rána, všichni zvedli hlavy, zhasla světla a za dvě vteřiny lidi už zase nakupovali,” smál se Leoš.

Moderátora nezvyklá situace v městě mrakodrapů zaujala, nejvíc pak slavné náměstí Time Square zcela bez proudu. Po jedné hodině ráno byla dodávka proudu obnovena, čemuž na ulici mezi lidmi zatleskat i Mareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám