Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci populární britské youtuberky a moderátorky Emily Hartridge se dnes ráno dočkali smutné zprávy. Pětatřicetiletá influencerka zahynula při dopravní nehodě. Britská média píší o střetu její elektro koloběžky s kamionem.

Je trochu nestandardní, že smrt ženy byla oznámena přímo na jejím instagramovém účtu. Přímo bizarní je pak počet lajků, které zpráva doposud získala - téměř čtyři tisíce.

„Ahoj všichni. Tohle je hrozná věc, kterou tady na Instagramu musíme sdělit, ale víme, že mnoho z vás bude čekat, že dnes uvidí Emily a tohle je jediná možnost kontaktovat vás všechny najednou. Emily včera při nehodě zemřela. Všichni ji milujeme a nikdy nezapomeneme. Ovlivnila tolik životů, je těžké si představit život bez ní. Byla výjimečnou osobou,“ znělo ve zprávě.

Smrt populární youtuberky oznámili na jejím instagramovém účtu

Emily Hartridge zemřela při dopravní nehodě

K nehodě došlo v pátek ráno, v blízkosti jejího domu v Battersea na jihu Londýna.

Ve Velké Británii jsou elektro koloběžky na veřejných silnicích i chodnících zakázány.

Svůj Youtube kanál Hartridge plnila videi typu 10 důvodů, proč jsou psi lepší než muži, nebo 10 důvodů, proč mít sex se svým ex (tohle video vidělo přes 24 milionů lidí), vlogy z cest i lifestylovými tématy. Sledovalo ji na 344 tisíc lidí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám