Hlavní obsah
Článek

Nová láska Dary Rolins (51) je v posteli pořádně perverzní. A i když se Dara i na veřejnosti ráda prezentuje vyzývavými modely, a ani v soukromí nebude úplným vzorem pro jeptišky, nemusela by sexuální chutě svého milence, zpěváka Rytmuse (47), vydýchat. „Když už mě pálí, jsou i takové prostitutky, kterým platím,“ přiznal Rytmus.

Ten před časem udělal patrně nejotevřenější rozhovor o své sexualitě v životě. Většina z něho je kvůli své vulgárnosti nepublikovatelná, přesto se ale dozvíme hodně pikantností, s kterými se bude muset asi potýkat i Dara Rolins. „Vše jsem už zkoušel, jen buzeranty ne. Nemám o to zájem,“ tvrdila například kontroverzní slovenská rapová hvězda.

Díky interview už víme, že nejradši má voňavé a vynalézavé ženy s pěknými zuby a neokousanými nehty. To vše Dara splňuje. Jenže Rytmus striktně odmítá plastiky ňader. „Silikony, to není přirozené. Mám rád přírodu,“ tvrdí nekompromisně. A Rolins patří mezi ty slavné ženy, které se nikdy za tento zákrok plastických chirurgů nestyděly. Nebude tohle jejich vztahu na překážku? Nebo snad to, jak otevřeně Rytmus hovoří o svém soukromí? Nebude se Dara bát, co by mohl vynést ven?

„Byl jsem v trojce s mužem, měl jsem i čtyři ženy najednou. Stíhal jsem všechny. A měl jsem i padesátiletou. Ale v orálním sexu jsou lepší mladší. Ty ze staré školy o tom moc nevědí,“ prozradil také zpěvák, který je občanským jménem Patrik Vrbovský. Pak se také pochlubil svou mužností. Moje děvčata vědí, že můj černý princ je úplně legendární. Dvacet a sedm,“ chvástal se.

A co čeká ženu, která by s ním chtěla zůstat delší dobu? „Někdy mám takové období, kdy jsem namotaný na pomůcky, jindy jsem něžný. Někdy chci zase prasečinky, jindy facky,“ říká muž, který tvrdí, že počet svých žen přestal počítat již před mnoha lety, když došel k číslu osmdesát.

A protože Rytmus ani Dara zatím veřejně o svém vztahu hovořit nechtějí, můžeme se jen domnívat, že slovenský rapper na zpěvačku použil svou oblíbenou balící techniku. „Když potkám pěknou babu, hned se s ní bavím o sexu. Když vidím, že nechce, tak nemám zájem se s ní bavit,“ prozrazuje. Uznává téměř všechny sexuální praktiky, jen S/M se téměř vyhýbá. „Nemám rád bičování. Mám rád, když ji mohu ponižovat nadávkami. Ona mi může nadávat do cikánů,“ dodal šokujícím způsobem otevřený Rytmus. Daru asi čeká hodně divoké soužití s tímto nespoutaným mužem...

Reklama

Další články

Načítám