Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tato vzácná návštěva se dala očekávat. Vévodkyně z Cambridge (42) je vášnivou tenisovou fanynkou a vévodkyně ze Sussexu (42) zase blízkou kamarádkou Sereny Williams, takže ženské finále Wimbledonu si Kate a Meghan nemohly nechat ujít. O titul hrály zmíněná Williams a Rumunka Simona Halep, která zvítězila ve dvou setech 2:6, 2:6.

Je to už druhá příležitost v tomto týdnu, při níž se švagrové sešly. Tou první bylo charitativní pólo v Surrey, kam přijely podpořit své manžely, prince Williama a Harryho. Víc než o hru samotnou se však lidé, a potažmo média zajímala o vzájemné chování vévodkyň. Na sociálních sítích se také hojně rozebíral způsob, jakým Meghan držela svého syna Archieho v náručí. „Divně“ - podle mnohých diskutujících.

A kritiku, tentokrát ne bezpředmětnou, Meghan sklidila i při své poslední návštěvě Wimbledonu, kam vyrazila s přáteli, usedla v královském boxu a nechala ochranku napomínat lidi, kteří ji chtěli fotit. Byla tam soukromě a nepřála si to, znělo vysvětlení, za které to následně schytala.

Na sobotní zápas přijela každá vévodkyně zvlášť, později se sešly a na tribuně se k nim pak přidala i sestra Kate Pippa Middleton, která je rovněž pravidelnou návštěvnicí slavného tenisového turnaje.

Reklama

Další články

Načítám