Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při pohledu na tyto snímky nebude mít životní láska Sagvana Tofiho radost. Herec se za bílého dne válel s nahou snědou brunetou v posteli. Naštěstí k ničemu nedošlo a šlo pouze o natáčení reklamy pro jednu známou značku oblečení. Obnaženou brunetou s vyšpuleným zadečkem byla modelka Gabriela.

"Je to natáčení a je to ve vší počestnosti, i když to tak nevypadá," řekl Super.cz Tofi. "Až tady jsem se dozvěděl, jak bude natáčení vypadat, trošku jsem se orosil, ale je to v pohodě. Je to pro kamarády, snad to bude dobře vypadat. Je tu spousta lidí, kteří to už měli připravený, zpotil jsem se, ale na to si zvykneš. Je to pohoda," rozpovídal se Tofi, který měl za dva dny odjet s rodinou na dovolenou.

Teď hrozí, že partnerka Alena, se kterou má dceru Satine, možná dovolenou se Sagim vynechá. "Měl jsem jet na dovolenou za dva dny, ale nevím, jestli to po tomhle natáčení klapne. Možná pojedu k moři s malou sám," dodal s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám