Hlavní obsah
Článek

Letošní narozeniny Jiřího Krampola (85) zdaleka nejsou tak veselé jako loňské kulatiny. Už několik měsíců řeší špatný zdravotní stav své manželky Hany Krampolové (†59), který se bohužel začal dramaticky zhoršovat.

Po opakovaných hospitalizacích proto už slavný herec bouchl do stolu a přesvědčil svou choť, aby se šla léčit. Hanka naštěstí poslechla a včera po necelém měsíci stráveném ve špitále konečně nastoupila odvykací léčbu v Červeném Dvoře.

Kvůli odmítání potravy velmi zhubla, do toho kouří jednu cigaretu za druhou, a to jí na zdraví rozhodně nepřidá. V minulosti také zápasila se závislostí na alkoholu a prášcích. S tím vším by jí právě v psychiatrické léčebně měli pomoct.

Nyní už má Hanka za sebou první den pobytu v léčebně a zdá se, že se jí v jejím novém dočasném domově líbí. „Je to tu pěkné, je tu krásně. Cítím se v pohodě,“ prozradila Extra.cz. „Jsou tu různé terapie. Například se vyvolávají fotky, může se pracovat na zahrádce, chodí se na borůvky. Na ty já ale chodit nebudu,“ dodala Krampolová, která má ale prozatím zakázané návštěvy. „Mohu nejdřív za dva měsíce. Doktoři říkali, že by jinak léčba neměla žádný smysl,“ upřesnil pak Extra.cz Jiří Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám