Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Co se pilo v Karlových Varech na mezinárodním filmovém festivalu? Nová značka lehkého svěžího drinku Ciao Spritz byla jedním z nápojů, které minulý týden rozčeřily vody filmového festivalu. Nejen známé osobnosti, ale i návštěvníci filmového festivalu, měli možnost ochutnat z unikátního upraveného skůtru Piaggio tento nový nápoj dovezený do České republiky z Itálie. Na podrobnosti k tomuto novému drinku jsme se zeptali pana Petra Maška, který tento nápoj na filmový festival přivezl.

Můžete nám říci, čím je tento nápoj tak originální a zajímavý?

Foto: rcaffe
Více

Foto: rcaffe

Komerční sdělení

Jedná se o jemný svěží drink oranžové barvy s odlesky slunečních paprsků v kombinaci s elegantní chutí hořkosladkých tónů a tropickým ovocným aroma. Pro letošní léto je přímo ideální. Jeho hlavní výhodou ve srovnání s ostatními drinky této kategorie je to, že se nemusí míchat s dalšími ingrediencemi. Drink Ciaospritz.cz je namíchán v ideálním poměru tak, že jej stačí pouze vychladit, otevřít a podávat. Další skvělá vlastnost spočívá v tom, že i po přidání ledu, a tím možném naředění, si zachovává svoji chuť a svěží tony. Tak si jej vychutnáte až do dna sklenky a mnozí návštěvníci na festivalu oceňovali právě toto.

Kde a jak se Ciaospritz vyrábí?

Foto: rcaffe
Více

Foto: rcaffe

Komerční sdělení

Ciaospritz.cz je vyráběn v Itálii podle původní receptury z hroznů odrůdy Glera doplněné přírodními bylinnými aromaty. Díky použití nejkvalitnějších přísad tento čistě italský aperitiv rozvine ihned po otevření dokonalou a plnou hořkosladkou chuť. Doporučuji doplnit jen několika kostkami ledu, plátkem pomeranče nebo olivou. Jde o letošní novinku na českém trhu, kterou by si neměl nechat ujít nikdo, kdo miluje kvalitní nápoje

Spritz jako druh nápoje mi něco říká, ten už má svoji historii, je to tak?

Foto: rcaffe
Více

Foto: rcaffe

Komerční sdělení

Historie Spritzu se datuje již od časů habsburské nadvlády, kdy bylo zvykem dát si jako aperitiv prosecco s likérem bitter. Při zvolání „Spritzen“ tehdy hostinský víno naředil vodou nebo právě likérem bitter a podával osvěžující nápoj. Později se k ředění začala používat sodovka, která přinesla tomuto koktejlu tu správnou jiskru a stal se pak i nápojem šlechticů – tak vznikl původní recept koktejlu Spritz. Dnes je jedním z nejoblíbenějších míchaných nápojů.

Chtěla bych ho vyzkoušet, kde si ho mohu koupit?

Foto: rcaffe
Více

Foto: rcaffe

Komerční sdělení

CiaoSpritz je k dostání v prodejnách celorepublikové sítě prodejen JIP, ve vybraných obchodech, například ve velkoobchodě Fany, Ratio a samozřejmě také na internetu, třeba na www.ciaospritz.cz. Rovněž se s ním již můžete setkat ve vybraných restauracích, barech kavárnách či v O2 areně. Míst, kde si tento drink můžete koupit, stále přibývá, a my jsem rádi, že je o něj tak velký zájem.

Další články

Načítám