Hlavní obsah
Článek

Od sňatku Miley Cyrus (31) a Liama Hemswortha uplynulo už sedm měsíců. V rozhovoru pro časopis Elle se nyní zpěvačka o manželství rozpovídala.

„Náš vztah je velmi ojedinělý. Jsem vdaná za chlapa, ale stále mě velmi přitahují ženy. Lidé se stanou vegetariány ze zdravotních důvodů, ale stejně se jim sbíhají sliny nad slaninou,“ přirovnala věčná rebelka, která se netají svou bisexualitou.

„Dělám partnerská rozhodnutí. On je člověk, který mě vždy podrží. Rozhodně nezapadám do stereotypních rolí manželek. Ani nemám ráda výraz manželka,“ doplnila.

Ještě víc však Cyrus pobuřuje, že jsou ženy označovány jako sobecké, když nechtějí mít děti. „Očekává se od nás, že budeme udržovat populaci. A pokud to není v našich plánech, jsme odsuzovány a ze vzteku se snaží změnit zákony a donutit nás k tomu, i když otěhotníme při znásilnění,“ rozohnila se nad nastavenými standardy pro ženy a poukázala na zákaz potratů, proti kterému protestuje i řada celebrit.

„Pokud nechcete děti, lidé vás litují, jako byste byly chladnokrevné mrchy bez srdce, neschopné milovat,“ dodala.

Sama se cítí být silnější než kdy dřív, a než se stane matkou, apeluje na fanoušky a volá po záchraně planety.

„Naší Zemi jsme udělali to samé, co ženám. Jenom bereme a bereme a předpokládáme, že bude plodit donekonečna. Docílíme akorát toho, že bude na sra*ky. Odmítám do toho přivést svoje dítě. Dokud nebudu cítit, že moje dítě bude žít na planetě, kde jsou stále ryby ve vodách, nepřivedu na tento svět další osobu,“ nechala se slyšet na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám