Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O rebootu seriálu Beverly Hills 90210 toho bylo napsáno už dost, stejně jako o jeho představitelích. K těm, jak vyšlo nedávno najevo, bude patřit i herečka Christine Elise McCarthy, kterou si můžete pamatovat jako potížistku Emily.

Právě „problémovou holkou“ ji na sociální síti nazvala i Tori Spelling, když fanouškům oznamovala, že se k partě přidá. „Ale ve skutečnosti je úžasná,“ dodala představitelka Donny.

Donna (Tori Spelling), Kelly (Jennie Garth), Emily (Christine Elise) a Andrea (Gabrielle Carteris) v Beverly Hills 90210

A takhle herečka vypadá dnes. Fotky jsou z natáčení rebootu slavného seriálu

Christine Elise (v umělecké branži používá zkráceninu jména) má na kontě desítky seriálových i filmových rolí, spíše menších. Věnuje se také fotografování, píše blog a točí videa na YouTube, tematicky zaměřená na veganské recepty. Sama sebe označuje za vášnivou kuchařku i strávnici. Je rovněž autorkou novely Bathing and the Single Girl.

V seriálu se postava Emily zapletla s Dylanem a Brandonem. S představitelem druhého zmíněného Jasonem Priestleym měla vztah i ve skutečnosti, trval pět let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám