Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Arielle Charnas nedávno upoutala na Instagramu pozornost snímkem v bikinách. Velmi hubená hvězda se v popisku fotky nechala slyšet, že je pyšná na své tělo po dvou dětech. Bohužel její názor nesdíleli někteří komentující.

Ti se do podnikatelky a návrhářky opřeli s tím, že je až moc hubená a vyvolává v budoucích či novopečených maminkách představu, že by takhle měla vypadat i jejich těla po porodu. Mezi takovými byla i herečka Amanda Seyfried (38).

Hvězda Mamma Mia!, která je sama maminkou dvouleté dcery Niny, se na svém instagramovém účtu později nechala slyšet, že si ji kvůli komentářům Charnas zablokovala.

„Pokud jsme připraveni nechat si platit za to, že sdílíme svůj životní styl, měli bychom být otevřeni i diskuzím, které jsou spojené s tím, co propagujeme,“ zkritizovala instagramerku, která se však hanlivými komentáři nenechala vyvést z míry a úspěšně je ignorovala.

Seyfried později svých poznámek nejspíš zalitovala, a dokonce se za ně veřejně omluvila: „Pokud mě znáte nebo jste seznámeni s mými postoji, víte, že nemám v povaze někoho cupovat za to, jak vypadá,“ připojila k omluvě s tím, že nechtěla kritiku namířit přímo na Charnas, ale obecně na modelky a instagramerky, které nastavují ženám nereálné standardy.

„Musíte si uvědomit, jakou zprávu do světa vysíláte a musíte být schopné čelit kritice,“ doplnila na adresu takových. „Zoufale si přeji, abych tehdy neupozornila na konkrétní osobu, ale raději začala čistší a obecnější konverzaci,“ zalitovala Seyfried lynče, který vyvolala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám