Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kanaďan Jonathan Dylan si dal za cíl jediné - za pomoci plastické chirurgie svůj vzhled proměnit do podoby plastového panáčka Kena. V jeho snu vypadat „kompletně uměle“, jak sám řekl, mu prý nic nemůže zabránit. Dokonce ani varování lékařů. „Udělal bych cokoli, abych toho dosáhnul,“ říká.

Udržovací procedury jako pravidelné výplně rtů, botox, samoopalovací nástřiky, permanentní make-up nebo manikúra jej stojí asi 227 tisíc korun ročně.

Prvního Kena dostal Jonathan jako pětiletý. „Byl blonďatý, modrooký a měl tmavé řasy. Také byl opálený a dobře rostlý. Když jsem ho uviděl, věděl jsem, že tohle pro mě znamená dokonalost. A že o ni budu usilovat,“ uvedl muž.

Na svou aktuální vizáž má prý spoustu reakcí, z nichž většina je prý kladná. „Lidé přijdou na ulici a říkají, že jsem skvělý a vypadám úchvatně,“ tvrdí. „Samozřejmě se najdou i hateři, ale je mi jedno, co si myslí,“ dodal Ken z Vancouveru.

Reklama

Další články

Načítám