Hlavní obsah
Článek

Vévodkyni Meghan (42) si podaly na sociálních sítích rozezlené maminky. Nemohly si nevšimnout, jak „nešikovně“ podle nich držela na veřejnosti malého Archieho. Fotografové ji zachytili při návštěvě pólo klubu Billingbear v hrabství Surrey, kde probíhaly charitativní turnaje. Fotografie obletěly sociální sítě a už byl oheň na střeše.

Fanoušci královské rodiny se okamžitě začali zajímat o zvláštní způsob, jakým Meghan drží syna v náruči. Chvílemi to podle nich vypadalo, že jí robě vypadne, za což ji kritizovaly i maminky na sociálních sítích.

„Meghan neví, jak držet vlastní dítě. Taková ostuda!“ vyjádřila se jedna z komentujících. „Jak drží malého Archieho, mě děsí,“ připojila se další. „Vypadá to, že jí za chvíli vypadne,“ zděsila se jiná a takhle bychom pravděpodobně mohli pokračovat donekonečna.

Kromě toho novopečenou maminku zkritizovaly za to, že má chlapec holou hlavičku a bosé nožky. Mezi nekonečnou kritikou se ale objevilo i několik takových, které Meghan bránily.

„Je to čerstvá maminka, přestaňte ji zahanbovat,“ napsala jedna z fanynek na obranu vévodkyně. „Už tak to má dost těžké, sama proti celému světu,“ přidala se další.

Je pravdou, že Meghan s Harrym jsou často terčem kritiky a fanouškům královské rodiny se na nich nelíbí ledacos. Meghan k popularitě nepomáhá ani fakt, že občas vyžaduje zvláštní zacházení, jako například nedávno na Wimbledonu, kde si nepřála, aby ji fotografovali.

Jako veřejná osoba se tak vévodkyně ze Sussexu musí smířit s tím, že bude stále na očích a lidé pro kritiku nepůjdou daleko, pokud odhalí třeba jen malou chybičku. Provinila se i podle vás Meghan tím, jak držela syna? Hlasujte v naší anketě!

Drží podle vás vévodkyně Meghan syna Archieho špatně?
Ano
76,6 %
Ne
23,4 %
Celkem hlasovalo 1234 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám