Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za umění se dnes dá považovat skutečně cokoli. Skupina nadšenců podporující newyorského umělce Zefreyho Throwella se například rozhodla, že si za prosklenou částí galerie Tribeca v New Yorku střihnou patričku pokeru. A v sázce nejsou peníze, ale oblečení. Takzvaného svlékacího pokeru se od 15. do 19. listopadu účastní celkem 48 lidí, kteří se nebojí jít klidně úplně do naha. Není proto divu, že se před galerií zastavují houfy zvědavců.

Lidé v New Yorku jsou na rozdíl od obyvatel zbytku Spojených států zvyklí, že se kolikrát i na ulici setkají s nahotou. Jak Super.cz již dříve informoval, v tomto americkém velkoměstě působí například fotografka Holly Van Voast, která se kvůli focení s odhalenými ňadry dostala i před soud.

Potěchou pro mužské oko jsou pak jistě vášnivé mladé čtenářky, které si s oblibou čtou v newyorských parcích nahoře bez. Jejich sdružení se nazývá Topless Pulp Fiction Appreciation Society.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám