Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Právě přišel nejvyšší čas dopřát svému bydlení novou svěží výbavu. Pohodlná a krásné ložnice, praktická kuchyně, vyladěná zahrada – to vše, a ještě mnohem víc díky nejvýhodnějším cenám ve velkém letním výprodeji na 4home.cz! Neváhejte, skladové zásoby rychle mizí.

Bytový textil se slevou až 74 %

Více

Komerční sdělení

Nejen krásné a originální povlečení, ale také deky, chrániče matrací, zdravotní polštářky nebo třeba pohodlné bambusové ručníky naleznete nyní ve velkém výprodeji za ty nejlepší ceny. V nabídce je velký výběr kvalitních materiálů od tradiční bavlny, přes oblíbený bambus až po moderní mikrovlákno.

Vše pro kuchyni a jídelnu se slevou až 80 %

Více

Komerční sdělení

Vše potřebné pro snadné vaření bez námahy a servírování pochutin bez jediné chybičky. Stylové vybavení pro kuchyni i jídelnu od drobného náčiní, přes hrnce až po kvalitní talíře a sklenice. Zkrátka nabídka, která dotáhne vaše hodování k dokonalosti, navíc za výprodejové ceny.

Vše pro úklid se slevou až 62 %

Více

Komerční sdělení

Skvělí pomocníci pro dokonale čistý domov a úklid bez námahy. Usnadněte si práci s praktickými mopy, vysavači na okna nebo třeba širokou nabídkou košů na tříděný odpad. Dokonale čistý domov bude vaší vizitkou a vám zbyde ještě více času na odpočinek.

Vše pro zahradu se slevou až 75 %

Více

Komerční sdělení

Krásná zahrada a parádní grilovačky neodmyslitelně patří k létu. Pořiďte si skvělou sezónní výbavu nyní za ty nejlepší ceny v roce. Grily, zahradní nábytek, květináče, zahradnické potřeby i výbava pro vaši dílnu. Vše hezky pohromadě na jednom místě.

Velký letní výprodej se slevami až 80 %

Více

Komerční sdělení

Nenechte si ujít skvělé akční ceny nejen na sezónní sortiment – právě teď ve velkém letním výprodeji. Velké slevy na oblíbené produkty, letní výbavu i doprodej kolekcí – vše musí pryč! Proto neváhejte a ulovte si ten nejlepší kousek ještě dnes, skladové zásoby jsou omezené.

Další články

Načítám