Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co dozněla kritika kvůli „hloupému“ požadavku, který měla vévodkyně Meghan (42) vznést na Wimbledonu, se žena prince Harryho (39) znovu ukázala na veřejnosti. Tentokrát i se synem Archiem a ve společnosti vévodkyně Kate (42) a jejích tří dětí. Švagrové přišly podpořit své chotě Harryho a Williama (41) na charitativní pólo v Surrey.

Zatímco princové hráli, jejich manželky se staraly o děti. Meghan v náručí uspávala Archieho, Kate se věnovala Georgovi, Charlotte, a hlavně nejmladšímu Louisovi. A i když dění sledovaly ze stejného místa ve stínu pod stromy, každá si evidentně hleděla svého.

Kate si hrála s Louisem, Meghan vedle sledovala zápas

Údajná vzájemná nevraživost mezi vévodkyněmi, a potažmo manželskými páry je evergreenem v diskusích na sociálních sítích. Co je pravdy na zvěstech, které se z Kensingtonu a Frogmore Cottage nesou, vědí jen oni. Nejde si však nevšimnout, že když už se Meghan a Kate spolu někde objeví, svým chováním před fotografy fámy zrovna nevyvracejí.

Reklama

Další články

Načítám